ONZE B&B

 

Wij verwelkomen u graag  in onze sfeervolle B&B met  gratis WiFi en parkeren en met sauna en Netflix in het tuinhuis. Natuur en cultuur zijn op korte afstand. Onze B&B is een rookvrije en huisdiervrije accommodatie.

U vindt ons in een rustig en lommerrijk dorpje Driehuis, tussen IJmuiden aan Zee en Haarlem en 30 minuten rijden naar Amsterdam en Alkmaar.
Het tuinhuis (25m2) heeft een eigen opgang, gratis Wifi, Netflix en Chromecast, douche, toilet, Finse lig-sauna, , kleine  patio met buitendouche en tuin.  Na een lange strandwandeling lekker uw privé-sauna in, dat kan hier op elk moment! Ook is het als retraitehuisje te gebruiken door zijn rustige ligging en nabijheid van bos (loopafstand) en zee.

Ook een lichte, nette 1- en 2- persoonskamer zijn beschikbaar op de 2e etage van ons dubbele woonhuis, met gezamenlijk gebruik van douche op de 1e etage en toilet op de begane grond. Heel geschikt voor langer verblijf voor b.v Corus-/Tata Steel-werknemers, monteurs etc.
Op loopafstand vindt u bos- en duingebieden (Nationaal Park Zuid-Kennemerland) en parken met monumentale landhuizen en siertuinen. Strand en zee zijn te bereiken in 10 autominuten (IJmuiden) of 20 minuten fietsen. Natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude ligt ook op korte afstand.
Het treinstation is 7 minuten lopen en biedt een rechtstreekse verbinding met de mooiste winkel- en hofjesstad van Nederland: Haarlem (15 minuten) en de bruisende metropool Amsterdam (30 minuten). Vele fiets- en wandel- Nordic walking- en paardrijroutes komen langs of door onze beeckestijn_ijmuidenstraat (zie: omgeving).

Ook kunt u kiezen voor een bezoekje aan de Zwarte markt of Bazaar in Beverwijk of het rijksmonument en eerste crematorium van Nederland: Westerveld, waar verschillende beroemdheden begraven liggen.
U kunt in de naaste omgeving bouwstijlen bewonderen uit de vorige eeuw, waaronder de Amsterdamse School en Dudok (info en fietsroute aanwezig). Driehuis telt 31 rijksmonumenten.
Onze b&b is een goed startpunt voor uw reis naar New Castle met de boot van DFDS Seaways die vanuit IJmuiden vertrekt.
’s Avonds kunt u bijna om de hoek uit eten in het sfeervolle Grand Cafe Valerius (reserveren! tel.0255-520086) of het gezellige  Cafe Middeloo (dagschotel vanaf € 10,-, maandag gesloten). Goede visrestaurants vindt u in IJmuiden.
Met ster kunt u eten of koffie drinken  bij kasteel/landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort (5 autominuten, 15 minuten per fiets)
Kortom: zelfs in een week tijd zal u hier nog tijd te kort komen!
Zie voor klantenbeoordelingen:  http://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast/driehuis/bb-noordzee/5786

U bent bij ons ook  aan het juiste adres als u zoekt naar een b&b of pension in IJmuiden, voluit bed and breakfast IJmuiden of bed & breakfast IJmuiden, b&b Santpoort, pension IJmuiden, hotel IJmuiden, b&b Velsen, b&b Velserbroek of hotel Velserbroek. Ook is het niet ver rijden als u in een pension wilt overnachten in de buurt van Beverwijk of b&b Beverwijk, B&B Velsen-Noord of Wijk aan Zee