Algemene voorwaarden

 

 

U kunt inchecken tussen 14.00 en 22.00 uur, uitchecken tot 11.30 uur of anders indien mogelijk.
  B&B Noordzee is een niet-roken/ huisdiervrije accommodatie.
Uw reservering van meer dan 2 nachten wordt definitief als u binnen 10 dagen na de boekingsdatum 50% van het boekingsbedrag aan ons heeft overgemaakt. Kortere  boekingen dienen bij aankomst contant betaald te worden.
Het restant van het bedrag dient uiterlijk één week voor aankomst eveneens aan ons te zijn overgemaakt of bij aankomst contant te worden afgerekend (geen mogelijkheid voor betaling per pinpas of creditcard).

Annuleringsvoorwaarden

B&B Noordzee is een kleinschalige accommodatie. Het is voor ons daarom extra vervelend als u annuleert. Het kan echter altijd voorkomen dat ernstige omstandigheden u noodzaken te annuleren. Wij hanteren hierbij de volgende regels:

Bij annulering tot 21 dagen voor de reserveringsdatum wordt de helft van het boekingsbedrag gevraagd of gerestitueerd  .
Als u tussen 21 en 14 dagen voor aankomst annuleert, wordt  80% van het boekingsbedrag gevraagd of 20% gerestitueerd  .
Als u binnen 2 weken voor aankomst annuleert, bent u het gehele boekingsbedrag verschuldigd.

Aansprakelijkheid

Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade of letsel berokkend aan onze huurders, hoe deze ook is ontstaan.
Ook zijn wij niet aansprakelijk bij verlies, diefstal of beschadiging van uw eigendommen.
Verder kunnen we niet aansprakelijk gehouden worden voor schade of overlast die door derden of aan derden veroorzaakt wordt.
U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor u en uw reisgenoten.

Translate »